Inschrijven TCLierde

 

 

WERKWIJZE:

1. Kies uit de onderstaande lidgelden of lesgelden waarvoor je wenst in te schrijven (kijk onderaan de pagina voor alle goedkoopste formules op een rijtje).

2. Vul alle velden in (ben je een veld vergeten dan helpen we je met een rood vakje waar nog geen gegevens werden ingevuld). Ken je je VTVnr nog dan kan je gebruik maken van de knop via "VTV nummer"(VTVnr = Tennisvlaanderen nr, vb. je was vorig jaar lid).

3. Kies doorgaan met winkelen als je bijkomende leden wil inschrijven, winkelwagen bijwerken als je een item hebt verwijderd.

4. Kies afrekenen en vul vervolgens je adresgegevens in, bestelling controleren, terug als je een fout hebt ontdekt, bestelling bevestigen

5. De betaling wordt uitgevoerd op een beveiligde site waar je de keuze hebt tussen verschillende betaalmethoden. Bij bankoverschrijving krijg je een mail toegestuurd met alle gegevens in. Kopier in het mededelingsveld enkel het betalingskenmerk dat meegestuurd werd in de mail en voeg geen eigen gegevens toe. Van zodra je betaling binnen is wordt je automatisch geregistreerd bij VTV.

6. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk je kaart(en) krijgt. 

 

Lidgelden

 
(Je kan de zomerlessen direkt tijdens de inschrijving aanvinken + 55€)
 
(Je kan de zomerlessen direkt tijdens de inschrijving aanvinken + 55€)
 
(mogelijkheid extra inschrijvingen Jongere-12 (geboren in of na jaartal-12): 10€ verzekering of via VTVnummer)
 
(mogelijkheid extra inschrijvingen Extra gezinsleden: 10€ verzekering of via VTVnummer)
 

Jeugd lessen

later inschrijven

 
zomerlessen jeugd: 55€  (je kan pas inschrijven als je lid bent)
 
winterlessen jeugd: 95€ inclusief huur binnenplein  (je kan pas inschrijven als je lid bent)
 

 

De goedkoopste formules op een rijtje:

 

- 3 X een jongere tussen 12 en 18 is (net iets) goedkoper dan een gezinskaart.

- Je kan een jongere < 12 jaar aansluiten mits betaling van 10€ voor de verzekering als er een volwassene is aangesloten.

- Vanaf 3 spelende leden in een gezin is een gezinskaart de voordeligste keuze, je vult een gezinskaart in en vervolgens vul je een extra gezinslid aan (vb. ben je met vijf dan selecteer je eerst een gezinskaart en vervolgens 4 X een extra gezinslid, per gezinslid betaal je 10€ voor de verzekering).

De lesgelden kan je tijdens het inschrijven van de jeugd reeds selecteren.

Je kan je kind ook later in de lessen inschrijven, gebruik dan de op deze pagina vermelde linken vermeld bij Jeugdlessen.